Over ons

Sinds 2014 is Evenetenten uit Spaarndam een betrouwbare partner voor vele festivals, evenementen, bedrijfsfeesten en particuliere gelegenheden in de regio Noord-Holland.   Met een jong team en passie voor het vak richten wij ons op het creëren van de perfecte beleving voor onze klant. Hoogwaardige materialen, professioneel opgebouwd en een uitstekende service is wat u van ons kunt verwachten.

Veiligheid

Bij Evenetenten staat veiligheid boven alles. Zo bouwen wij enkel met VCA gecertificeerde medewerkers en zijn al onze materialen volledig getoetst volgens de NEN 8020-41 welke van toepassing is op de evenementenbranche. Wij leveren onze tenten inclusief constructie berekening en brandveiligheid certificaat zodat u vanaf de vergunningsaanvraag tot de uitvoering van uw event volledig voldoet aan alle eisen.   Als tentenverhuurder dragen wij een grote verantwoordelijkheid en daarom zorgen wij er op elke locatie opnieuw voor dat uw gehuurde accommodatie staat als een huis!

Service

Wij vinden dat u zich volledig moet kunnen richten op de aandacht voor uw gasten en nemen u daarom bij de voorbereidingen graag een stukje zorg uit handen. Door u persoonlijk te voorzien van een advies op locatie weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Flexibiliteit, persoonlijk contact en het leveren van uitstekende kwaliteit is waar het bij Evenetenten om draait.

Kwaliteit

De materialen die wij verhuren zijn gegarandeerd van uitstekende kwaliteit en bestendig tegen elk weertype. Alle zeilen worden bij ons in eigen beheer onderhouden, gereinigd en gedroogd zodat u verzekerd bent van optimale kwaliteit. Met vakkundig personeel dat oog heeft voor detail verlaten wij een klus pas wanneer u tevreden bent.

Uw voordelen

 Advies op maat

 Binnen 24 uur een gratis offerte

 Inclusief op- en afbouw

 Uitstekende kwaliteit

 Scherpe prijs

 Getoetst volgens NEN8020-41

 VCA gecertificeerd

Uw voordelen

 Advies op maat

 Binnen 24 uur een gratis offerte

 Inclusief op- en afbouw

 Uitstekende kwaliteit

 Scherpe prijs

 Getoetst volgens NEN8020-41

 VCA gecertificeerd

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram

Adresgegevens

Bezoekadres (op afspraak)
Inlaagpolder 1B
2064KN Spaarndam

Postadres
Van der Burchstraat 2
2064WJ Spaarndam

023-2052065
info@evenetenten.nl
www.evenetenten.nl


©2016 WEWEBDESIGN

Log in with your credentials

Forgot your details?

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram