Opslagtenten

Het toepassingsgebied van tenten is door de jaren heen flink toegenomen. Niet alleen worden tenten gebruikt voor evenementen en festivals. Ook steeds meer bedrijven in de bouw en industrie maken gebruik van tenten om de opslag- of productiecapaciteit uit te breiden. Evenetenten biedt maatwerkoplossingen in huur en koop.

Het grote voordeel van uw bedrijfsruimte uitbreiden met een opslagtent is dat u alleen een vergunning nodigt hebt voor een tijdelijke bebouwing. Deze vergunningen worden over het algemeen altijd door gemeentes verstrekt en dus is het realiseren van de extra ruimte binnen enkele weken al mogelijk. De mogelijkheden zijn zeer divers en de tent blijft ten alle tijden demontabel. Dus zelfs al verhuist uw bedrijf over enkele jaren naar een andere locatie? Ook dan kan de tent binnen enkele dagen worden omgezet.

Opslagtenten zijn beschikbaar in de breedtematen van: 5, 7,5, 10, 12,5, 15, 17,5, 20 en 25 meter. De lengte kan in segmenten van 2,5m of 5m onbeperkt worden doorgebouwd. Onze opslagtenten kunnen worden voorzien van de volgende opties: volledig geïsoleerd, rolluiken, overhead deuren en loopdeuren.

Benieuwd naar wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. Neem contact met ons op en wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Een doorwerktent of opslagtent huren?

Wij helpen u graag verder.

Opslagtent huren

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

Huurperiode (verplicht)

Locatie feest/evenement

Onderwerp

Uw bericht

Uw voordelen

 Advies op maat

 Binnen 24 uur een gratis offerte

 Inclusief op- en afbouw

 Uitstekende kwaliteit

 Scherpe prijs

 Getoetst volgens NEN8020-41

 VCA gecertificeerd

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram

Adresgegevens

Bezoekadres (op afspraak)
Inlaagpolder 1B
2064KN Spaarndam

Postadres
Van der Burchstraat 2
2064WJ Spaarndam

023-2052065
info@evenetenten.nl
www.evenetenten.nl


©2016 WEWEBDESIGN

Log in with your credentials

Forgot your details?

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram