Toebehoren

Een goede tent is één, maar de inrichting en overige benodigdheden zijn vaak net zo belangrijk. Uw tent aankleden, verwarmen of voorzien van stroom? Voor de meest uiteenlopende faciliteiten kunt u bij ons terecht. Samen met onze betrouwbare partners kunt u voor zaken als podia, licht en geluid, sanitaire- en stroomvoorzieningen, kachels, meubilair, koelingen en bars op ons rekenen.

Kachels

Om u ook in de wintermaanden te voorzien van optimaal gebruik van uw tent kunnen wij u door middel van een indirecte dieselkachel de zorg over koude tempraturen ontnemen. Door middel van een thermostaat stelt u een gewenste tempratuur in en de rest gaat vanzelf!

Inrichting

Om uw gasten de gewenste ervaring mee geven, is een goede inrichting van uw tent essentieel. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en denken op een creatieve manier met u mee. Vloerbedekking, meubilair en een bargedeelte? Wij zorgen dat uw gehuurde tent er fantastisch uitziet!

Stroom en sanitaire voorzieningen

Wanneer de betreffende locatie niet is voorzien van een stroom of sanitaire voorziening, bieden wij uitkomst. Met een toiletwagen of aggregaat bent u flexibel en voorzien van alle gemakken.. zelfs de schoonmaak wordt voor u verzorgd!

Podia, licht en geluid

Of het nu gaat om podia, videopresentaties, een geluid set voor het toespreken van uw gasten of een sfeervol uitgelichte tent? Samen met onze gespecialiseerde partner bieden wij u eindeloze mogelijkheden en een onvergetelijke ervaring voor uw gasten.

Ballast

Voor de verankering van een tent, bieden wij een tweetal mogelijkheden. Standaard worden onze tenten verankert doormiddel van grondpennen, maar wanneer de locatie dit niet toe laat of de weersverwachtingen slecht zijn, worden er ballast blokken van 600kg per stuk rondom de tent geplaatst. Zo is een tent verankeren op elke gewenste locatie mogelijk en bent u onder alle omstandigheden verzekert van een goed verankerde tent.

Regengoten

Als u er voor kiest meerdere tenten naast elkaar te laten plaatsen, kunnen deze optioneel worden gekoppeld door middel van speciale regengoten. Zo creëert u gemakkelijk grote ruimtes en is er zelfs bij slecht weer geen sprake van lekwater in de tent.

Uw voordelen

 Advies op maat

 Binnen 24 uur een gratis offerte

 Inclusief op- en afbouw

 Uitstekende kwaliteit

 Scherpe prijs

 Getoetst volgens NEN8020-41

 VCA gecertificeerd

Uw voordelen

 Advies op maat

 Binnen 24 uur een gratis offerte

 Inclusief op- en afbouw

 Uitstekende kwaliteit

 Scherpe prijs

 Getoetst volgens NEN8020-41

 VCA gecertificeerd

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram

Adresgegevens

Bezoekadres (op afspraak)
Inlaagpolder 1B
2064KN Spaarndam

Postadres
Van der Burchstraat 2
2064WJ Spaarndam

023-2052065
info@evenetenten.nl
www.evenetenten.nl


©2016 WEWEBDESIGN

Log in with your credentials

Forgot your details?

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram